Inox pincete – komplet 3

19.52 z DDV-jem

Inox Pincete – T E N : So inovativen univerzalen pripomoček, zelo praktičen pri pripravi jedi, za serviranje hrane in kot osnovni del jedilnega pribora.

Zelo uporabne za prijemanje in jemanje iz kozarcev – kisle kumarice, oljke,…in druge vložene sadeže in povrtnino. Odlične tudi kot kuhinjski pripomoček za obračanje zrezkov in drugih jedi pri cvrtju, pečenju na žaru, pogrevanju,….

Na zalogi

Opis

V kompletu dobite tri INOX pincete – T E N.

T E N – Inox pinceta je inovativen in univerzalen pripomoček, oblikovan kot alternativa vilicam. Zaradi svoje praktičnosti zamenja vilice pri klasičnem jedilnem priboru. S pinceto lahko jemo, zelo praktična je tudi pri pripravi jedi ter za serviranje hrane.

Inox pinceta – T E N : Je bila oblikovana v prvi vrsti kot del jedilnega pribora, ki naj bi zamenjal vilice in zobotrebce, ko postrežete z narezkom ter istočasno kot pripomoček za najbolj praktično in varno prijemanje rezin pri ročnem rezanju pršuta na stojalu.  Zelo praktična je trudi pri jedi solate, saj je ni več potrebno zabadati – s pinceto jo enostavno primete.

Dodatne informacije

Teža 0.3 kg
MimovrsteCategoryID

NK074