Zgodovina

Podjetje Oblikovanje kovin Robert Černe s.p., je v letu 1994 začelo z povezovanjem inovatorjev, ljudi z smislom za industrijsko oblikovanje in strokovnjakov s področja strojništva, kasneje strojegradnje in industrijske avtomatizacije v grozd in skupno iskanje tržnih niš.

Zasnovanih, oblikovanih in realiziranih je preko 30 svojih izdelkov na različnih področjih ter prejetih več priznanj za kvaliteto in inovacije na različnih sejmih, razstavah, natečajih…

Za potrebe lastne proizvodnje in potrebe zunanjih naročnikov, smo začeli izdelovati varilne šablone, kalupe, montažne, kontrolne in merilne priprave ter laboratorijske pripomočke, mešalnike in dozirne naprave za kemično industrijo od leta 1995 se pa večinoma ukvarjamo z izdelavo namenskih strojev, manipulatorjev, in montažnih linij predvsem za avtomobilsko, elektro-industrijo ter industrijo plastičnih izdelkov.

Poslanstvo Oblikovanje kovin Robert Černe s.p.

Je zagotavljati zanesljive, učinkovite in racionalne visoko tehnološke rešitve na področjih strojegradnje ter avtomatizacije delovnih procesov v industriji.

Vizija

Odločeni smo z enakim tempom slediti trendom, obdržati lastne produkte in rešitve na trgu s stalnim dopolnjevanjem in nadgradnjami.

Naš moto

Kar se je do sedaj delalo ročno, bomo mi strojno – varno, kvalitetnejše, hitreje, ceneje.